ЦДПУ запрошує студентів на навчання за програмами академічної мобільності

До уваги студентів закладів вищої освіти із територій, на яких ведуться активні бойові дії та інших ЗВО: Центральноукраїнський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка відкриває безкоштовно всі свої онлайн-ресурси для навчання за програмами академічної мобільності.

Сподіваємось бути корисними здобувачам закладів вищої освіти із територій, на яких ведуться активні бойові дії та інших ЗВО.

  • Внутрішньо переміщені особи можуть отримати місце в студентському гуртожитку за погодженням з місцевою військовою адміністрацією.
  • Здобувачі пільгових категорій матимуть змогу скористатись й іншими передбаченими Законом правами.

Студенти, які бажають навчатися за програмами академічної мобільності  ЦДПУ ім. В. Винниченка матимуть змогу безкоштовно отримати доступ до онлайн-ресурісів на платформі Google Classroom в корпоративному домені @cspu.edu.ua.

Тимчасовий порядок надання освітніх послуг на засадах внутрішньої академічної мобільності в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка здобувачам вищої освіти з території, на яких ведуться активні бойові дії

Ми розраховуємо, що досвід провадження ЦДПУ ім. В. Винниченка освітньої діяльності допоможе спланувати кожному студентові індивідуальну освітню траєкторію навчання, поділитися досвідом імплементації цифрових інструментів підтримки освітнього процесу та забезпечити перезарахування освітніх компонентів на засадах внутрішньої академічної мобільності.

Реєстрація:

Допоможіть нам спланувати цей процес, заповнивши реєстраційну форму за посиланням https://forms.gle/DWxo9cfqVJ35c8Wt7, дотримуючись інструкції:

1. Ознайомитись із переліком освітніх компонентів у змісті освітніх програм ЦДПУ ім. В. Винниченка, щоб сформувати для себе найбільш прийнятну індивідуальну освітню траєкторію навчання:

Більш детально на сторінках структурних підрозділів університету:

2. Відкрити реєстраційну форму за посиланням https://forms.gle/DWxo9cfqVJ35c8Wt7, заповнити її без помилок та надіслати.

3. Якщо у Вас не відкрилось посилання, завантажте VPN на пристрій, з якого будете проводити реєстрацію.

4. Протягом декількох днів на вказану Вами пошту прийде повідомлення, в якому буде логін та пароль для входу з прикріпленим посиланням на платформу і розкладом занять.

5. Після того, як Ви отримаєте інформацію на пошту, у Вас з’явиться доступ як для студента до всіх ресурсів, доступних студентам академічної групи, до якої Вас буде приєднано.

6. Для забезпечення перезарахування освітніх компонентів на засадах внутрішньої академічної мобільності, студенти за їхньою заявою на ім’я ректора університету, отримають офіційну додаткову освітню послугу на безоплатній основі.

У випадку, якщо здобувач виявить бажання продовжити навчання в університеті за обраною освітньою програмою та отримати диплом державного зразка ЦДПУ ім. В. Винниченка, він може бути переведений до університету за процедурою, визначеною чинним законодавством.

Інформацію про процедуру зарахування за програмою академічн6ої мобільності чи переведення на навчання до ЦДПУ ім. В. Винниченка Ви отримаєте на електронну пошту, вказану в цій реєстраційній формі та контакти уповноваженої особи для спілкування.

Якщо у Вас виникнуть питання, надсилайте запити на електронну адресу: sdovira@cuspu.edu.ua

Інформацію надано відділом забезпечення якості та цифрового супроводу ЦДПУ ім. В. Винниченка